Dag 3

Regen Regen en nog eens regen
Er staat voor vanmorgen een fietstocht gepland ,
We gaan met de bus naar het vertrekpunt van de fietstocht maar omdat het toch hard regent besluiten wij om de dag zelf in te vullen en niet deel te nemen aan de fietstocht.
We besluiten naar het Mauernmuseum te gaan Haus am checkpoint charlie

MauerMuseum

Het is bij Checkpoint Charlie en laat eigenlijk de geschiedenis van de muur zien incl de vluchtpogingen een must als je berlijn bezoekt

Dineren doen we in Das Estrel Convention Center

Das multifunktionale, vollklimatisierte Estrel CC bietet auf insgesamt 15.000 Quadratmetern Raum für Veranstaltungen jeder Art und Größe: vom internationalen Politik- und Wirtschaftsgipfel über Messen und Ausstellungen von Unternehmen und Verbänden bis hin zu Medien- und Galaveranstaltungen sowie Konzerten

We gaan hierna kijken naar de Stars in Concert dit is een show met allemaal dubbelgangers van sterren die live zingen

Stars in Concert

Theater:
Estrel Festival Center
Sonnenallee 225
D-12057 Berlijn


Dag 4

Vandaag hebben we een boottocht over de rivier de Spree

De Spree is een rivier in het oosten van Duitsland in de deelstaten Saksen ,Brandenburg en Berlijn. Ze ontspringt in Saksen in het Lausitzer gebergte en mondt bij Berlijn uit in de Havel De lengte bedraagt 382 à 403 km, afhankelijk van de bron vanwaar gemeten wordt. Het stroomgebied bedraagt 10.105 km².

We varen met de vliegende hollander van rederij de VOC

Rederij de VOC

Het is zeker de moeite waard om zo'n boottocht te boeken ,Berlijn is een prachtige stad waar we zeker nog eens terug zullen gaan.

Rond de middag beginnen we aan de terug reis ,en zijn rond 22.00 uur weer op de Centrale

 

Terug naar europa pagina